telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
Блог Купити надійні поліуретанові сайлентблоки ВАЗ 2107

Категорії блогу

Блог Купити надійні поліуретанові сайлентблоки ВАЗ 2107

Перевага ВАЗ 2107 або як ми ще її називаємо «сімка» полягає у своїй простоті та надійності, що робить цей автомобіль доступним та зручним в обслуговуванні. Але розхідники підвіски, такі як сайлентблоки, рідко виходжують стільки, скільки б хотілося. Поліуретанові деталі для ВАЗ 2107 легко купити в Україні, але клієнтам хочеться, щоб ціна відповідала якості.

Особливості нашої продукції

ПоліПро виробляє сайлентблоки з поліуретану для ВАЗ, які мають високу міцність. А в порівнянні з оригінальними, які виконані з гуми, прослужать довше. Також наші сайлентблоки мають:

  • більш надійне зчеплення,
  • підвищують керованість автомобіля
  • та сприяють продовженню терміну експлуатації підвіски.

На нашому сайті є широкий вибір поліуретанових втулок реактивних тяг, виготовлених з урахуванням найсуворіших стандартів якості. А в каталозі ви зможете вибрати втулки стабілізатора, вартість яких не перевищує ціни конкурентів і при цьому якість вас приємно здивує.

Втулки реактивних тяг з поліуретану позитивно впливають на стійкість автомобіля та полегшують його керування. Все тому, що поліуретан краще гасить вібрацію та удари, тим самим покращуючи загальну продуктивність амортизаторів. І як наслідок, ці деталі служать значно довше і навіть покращують загальні характеристики підвіски.

Асортимент нашого каталогу

У нашому каталозі можна швидко знайти поліуретанові сайлентблоки, втулки та інші деталі ходової частини. Більш того, ми можемо виготовити практично будь-який розхідник за вашим зразком.

Продукція ПоліПро – це довговічні сайлентблоки та інші деталі для вашого автомобіля. Нижче ви зможете побачити, які елементи підвіски найчастіше потребують заміни, а також потрібні нашим клієнтам. До них можна віднести втулки амортизаторів та стабілізатора, сайлентблоки верхніх та нижніх важелів.

Поліуретановий сайлентблок переднього верхнього важеля Ваз 2101-2107 Поліуретановий сайлентблок переднього верхнього важеля Ваз 2107

 

Поліуретанова втулка переднього амортизатора Ваз 2107 Поліуретанова втулка переднього амортизатора Ваз 2107

 

Поліуретанова втулка задньої короткої реактивної тяги Ваз 2101-2107 Поліуретанова втулка задньої короткої реактивної тяги Ваз 2107

 

Поліуретанова втулка переднього стабілізатора ВАЗ 2107 Поліуретанова втулка переднього стабілізатора ВАЗ 2107