telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Audi 100. Поліуретан у підвіску. Такий асортимент лише у PolyPro

Категорії блогу

Блог Audi 100. Поліуретан у підвіску. Такий асортимент лише у PolyPro

Як сказав один досвідчений автомайстер, якщо у вас легендарна Audi 100, то її потрібно любити, пестити і плекати, або ж не мучити і продати. У цього авто є "хронічні хвороби", "лікування" яких потребує постійних витрат, та ще й фахівців піди пошукай. Деякі деталі у робочому стані знайти важко, ціна, наприклад, нових подушок двигуна доходить до 8000 грн.

Audi 100C4 сайлентблоки подрамника.ю сайлентблок крепления редуктора, сайлентблоки рычагов, подушки КППАле не всі поспішають розлучатися зі своєю улюбленицею (а ще це може бути невигідно після того, скільки сил і коштів ви в неї вклали). Для фанів цієї марки плюси переважують мінуси. Німецька якість дається взнаки: нержавіючий оцинкований кузов, просторий салон зі звукоізоляцією і місткий багажник, м'яка і стійка підвіска, що приховує нерівності наших доріг, витривалість машини, яка може протриматися якийсь час навіть на вбитій підвісці, роблять її незамінним помічником і конячкою надовго. І ми в цьому переконалися на власному досвіді. Ще не було жодного дня без замовлення та відправки запчастин для цього авто. Ми навіть не могли уявити, що в нашій країні так багато Ауді 100.

Audi 100C4 втулки стабилизатора, сайлентблоки рычагов, подвесной подшипник, подушка КПП

 

Але така витривалість може зіграти злий жарт. На той час, коли автовласник починає відчувати, що їзда стала не такою комфортною, виявляється, що підвіску заїздили до стану вже майже повної відсутності пружних елементів, порвалися гумові вставки у верхніх опорах амортизатора, зруйнована подушка двигуна... Деякі водії, зіткнувшись із необхідністю такого тотального ремонту, вирішують, що їм простіше продати машину, ніж возитися з нею. Але є зручне та доступне рішення… В асортименті компанії ПоліПро завжди в наявності втулки стабілізатора (як з металом так і без), сайлентблоки важелів, сайлентблоки підрамника, сайлентблоки балки, сайлентблоки амортизатора, опори переднього та заднього амортизатора теж ми робимо), відбійники амортизатора і, звичайно, подушки двигуна. Про них докладніше…

 

Ознаки того, що подушки двигуна потрібно замінити

Конструкція подушки двигуна розрахована на пробіг до 120 тис. км, але з різних причин цей вузол може потребувати заміни раніше. За якими ознаками можна зрозуміти, що подушку двигуна слід замінити?

  • З'являються вібрації, що передаються на кермо, коробку передач, кузов, хоча сам двигун працює справно.
  • Чути стукіт і глухі удари в момент початку руху або гальмування.
  • Удари об кузов під капотом виникають і при їзді нерівними дорогами.

 


При пошкодженнях подушки двигуна металеві частини рідко дають тріщину, найчастіше в непридатність приходить гума гідравлічної подушки. Це наштовхує на думку відреставрувати пошкоджену опору двигуна. До того ж, якщо вам недорого дістався вже старий екземпляр Audi 100, то ви можете вирішити, що немає сенсу купувати нову гідравлічну подушку за високою ціною. А звичайна гума не має датчиків вібрації.

 

Реставрація подушки двигуна

Тому компанія "ПоліПро" пропонує альтернативу - відреставрувати "рідні" подушки двигуна за допомогою поліуретану. Цей еластомер, що зарекомендував себе, перевищує гуму в 2-5 разів за такими параметрами:

  • пружність,
  • довговічність,
  • опір скручування та розриву, стійкість до поширення тріщин,
  • стійкість до олій та інших агресивних хімічних речовин,
  • діапазон робочих температур (від -40 до +70 ⁰С).

Поліуретан краще, ніж гума, поглинає удари, гасить вібрації та знижує шум. Завдяки таким властивостям подушки для двигуна з поліуретану експлуатуються набагато довше і дозволяють зберегти час та нерви, тому що вам не доведеться зайвий раз відвідувати СТО. При цьому ви суттєво економите.

Також важливо, що вам не потрібно переживати, що не підійдуть розміри кріплення нової подушки, якщо ви вирішили дати друге життя рідної деталі.

 

Зателефонуйте нам +380674188704, +38099348875 щоб уточнити всі подробиці про реставрацію подушки двигуна для Audi 100.

Щоб знати всіх новинок підписуйтесь на нас в соц. мережах.

https://www.facebook.com/polyurethane.pro/


www.instagram.com/polypro_/?igshid=11f5jx20cjhwt.

Також компанія ПоліПро проводить реставрацію або виготовляє подушки двигуна, КПП, мотора, коробки передач та інші марки та моделі автомобілів.

Як на всі сайлентблоки та втулки на відреставровані деталі поширюється гарантія 1 рік.

 

Audi 100C4 опоры переднего амортизатора, отбойника амортизатора
Caption