telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Відновлення коліс для верстатів та обладнання за допомогою поліуретану – нова послуга від "Поліпро"!

Категорії блогу

Блог Відновлення коліс для верстатів та обладнання за допомогою поліуретану – нова послуга від "Поліпро"!

З того часу, як було винайдено колесо, його роль стала менш важливою, причому у роботі як транспорту, а й різних механізмів. Тому промислові колеса різноманітних розмірів та конструкційних рішень – частина багатьох видів виробничого, вантажного та складського обладнання, а також торговельного обладнання, наприклад, візків, вагонеток.

kolesa dlya telezhek

Промислові колеса часто мають великі навантаження, тому деякі їх види стають витратним матеріалом. Такі колеса необхідно регулярно замінювати, що позначається на собівартості продукції виробництва, де вони використовуються. Складніша ситуація, коли дорогий верстат, наприклад, пілорама, або інший механізм, можливо, імпортний, змушений простоювати через те, що вийшло з ладу колесо, яке нема де купити.

Не дивно, що до промислових колес висуваються високі вимоги:

  • міцність до механічних впливів та надійність;
  • інертність до вологи, промислової атмосфери та агресивних речовин, які можуть бути присутніми на виробництві;
  • Великий діапазон робочих температур, від дуже негативних у зимовий період до дуже високих при інтенсивній роботі у літню спеку.

Для коліс, що використовуються у візках та вагонетках, важливо, щоб вони мали гарне зчеплення, але водночас не залишали протекторного сліду на покриттях складських приміщень.

Одне з рішень - використовувати колеса з поліуретану. Цей зносостійкий та міцний матеріал відповідає всім вимогам, зазначеним вище. Поліуретан витриваліший за гуму не тільки щодо розтягувань, стисків або розривів, він не боїться дії більшості розчинників, кислот і окислювачів і не руйнується від перепадів температур. Поліуретанові колеса добре зарекомендували себе при роботі з великими навантаженнями, а також низьким опором коченню при контакті з бетоном, металевими покриттями, плиткою для підлоги, асфальтом і грунтом.

Крім того, у ливарного поліуретану є ще одна чудова "здатність" - з його допомогою можна легко і з надійним результатом відреставрувати ті деталі, які важко або дуже дорого знайти в оригіналі.

Відновлення поліуретаном коліс для промислових цілей

Українська компанія "ПоліПро" має власне виробництво та займається виготовленням та реставрацією деталей з поліуретану з 2012 року. Окрім практично повного асортименту автомобільних запчастин, ми виготовляємо деталі для агротехніки, спортивного спорядження та виконуємо інші індивідуальні замовлення за наданими кресленнями. У роботі використовуємо ливарний поліуретан стабільної якості від закордонного постачальника. Майстри "ПоліПро" відпрацювали технології обробки металу та його надійного з'єднання з поліуретаном, тому наша репутація виробника, якому можна довіряти.

 

restavraciya-koles-dlya-stankov

Останнім часом до нас звертаються із замовленнями з реставрації промислових коліс. Такі завдання нам під силу. В результаті замовники вирішують проблему пошуку постачальника для цих розхідників, отримують довговічні деталі, зберігають час і нерви, тому що поліуретанові колеса рідше потребують заміни, економлять засоби та ресурси, адже їх виробництво довше працює без вимушених простоїв.

Якщо і ви шукаєте, де провести реконструкцію тих промислових коліс для свого виробництва, які неможливо купити, то "ПоліПро" пропонує співпрацю у такому форматі:

  • Ви надсилаєте нам колеса зі зношеним покриттям. Ми виготовляємо відповідну форму для лиття. Можливе також обговорення ваших побажань щодо твердості нового покриття з поліуретану та навіть його кольору.
  • Наші фахівці-токарі знімають покриття, що прийшло в непридатність, і готують маточини для реставрації коліс, у тому числі виробляються піскоструминні роботи, термообробка та нанесення адгезиву.
  • Працівники ПоліПро готують суміш із сировини із заданими характеристиками, заливають маточину поліуретаном у готовій формі, витримують у термостаті необхідний для затвердіння поліуретану час, після чого проводять фінішну обробку готових коліс.

Все це займає кілька днів (також треба врахувати поштові пересилки), але наступні замовлення готових форм виготовляються швидше.

Отже, якщо для вашого виробництва промислові колеса є витратними матеріалами, розгляньте питання переходу на більш зносостійкий матеріал - поліуретан. А якщо ви не знаєте, де дістати колесо для верстата або іншого механізму, що прийшло в непридатність, то скористайтеся послугою від ПоліПро з реставрації та відновлення промислових коліс поліуретаном. Зателефонуйте нашим менеджерам, щоб обговорити усі деталі!