telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Купити надійні поліуретанові сайлентблоки ВАЗ 2106

Категорії блогу

Блог Купити надійні поліуретанові сайлентблоки ВАЗ 2106

ВАЗ 2106 та інші класичні моделі залишаються, незважаючи на свій вік, дуже затребуваними автомобілями. Але деталі підвіски, такі як сайлентблок, втулки та інші, не завжди довго ходять. Купити «витратники», як ми їх ще називаємо, зараз не так вже й складно. Але власників даного авто найчастіше турбує питання – ціни/якості та можливість швидкого замовлення та доставки.

Переваги даних сайлентблоків

Насамперед наші поліуретанові деталі відрізняються підвищеною міцністю та довговічністю в порівнянні з оригінальними гумовими. Такі сайлентблоки та втулки від ПоліПро забезпечують більш надійне зчеплення, покращують керованість автомобіля та стійкі до впливу різних агресивних середовищ, що сприяє збільшенню терміну служби підвіски. Крім того, наша компанія пропонує:

  • широкий асортимент сайлентблоків та втулок,
  • прийнятні ціни,
  • а також якість, яка вас приємно здивує.

Отже, ПоліПро представляє великий вибір поліуретанових втулок і реактивних тяг, виготовлених з урахуванням найсуворіших стандартів якості. Вони забезпечують значне покращення стійкості та керування автомобілем. До їх переваг відноситься підвищена міцність і довговічність, що призводить до зменшення зносу та покращення загальної надійності підвіски.
Поліуретанові втулки стабілізатора забезпечують кращу фіксацію стабілізатора, що покращує стійкість на поворотах. Також деталі, виконані з даного матеріалу міцніші і не так швидко зношуються.

Співпраця з Поліпро

Ми подбали про те, щоб ви змогли швидко та без проблем замовити якісні деталі підвіски для ВАЗ 2106 та практично на всі інші моделі даного виробника.
Продукція нашої компанії це надійні деталі для підвіски вашого автомобіля. Нижче представлені найбільш затребувані сьогодні розхідники ходової частини. Найчастіше це: сайлентблоки важелів та амортизаторів. Ми працюємо над тим, щоб ціна нашої продукції була виправданою з погляду якості. Перейдіть за посиланнями в описі потрібної деталі. Або відкрийте каталог і протягом декількох хвилин підберіть потрібний вам товар.

Поліуретанова втулка переднього стабілізатора ВАЗ 2106

Поліуретановий сайлентблок переднього амортизатора ВАЗ 2106

Поліуретанова втулка переднього амортизатора ВАЗ 2106

Сайлентблок переднього нижнього важеля ВАЗ 2106