telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Поліуретанові всмоктувальні смуги для підлогомийних машин

Категорії блогу

Блог Поліуретанові всмоктувальні смуги для підлогомийних машин

Підлогомийні машини зберігають час та сили, дають потрібний результат, але потребують обслуговування. Якщо ви орендуєте обладнання для клінінгу на відносно короткий термін, то придбати аксесуари або купити запчастини - це турбота власників. Але якщо ви купили нову або, тим більше, вживану машину для миття підлоги, з часом прийдеться замінювати розхідники.

Отже, якщо ви помічаєте поганий збір води, на підлоговому покритті залишаються смуги бруду, то швидше за все це пов'язано з пошкодженнями та порізами на на ущільнювальних смугах для всмоктуючих балок. Треба їх замінювати.

 

На ринку прибиральної техніки України представлені професійні машини для миття підлог компаній:

  • Hako
  • Kärcher
  • Mach
  • Numatic
  • Tennant та інші від європейських виробників.

 

Здається, найбільш популярне обладнання для клінінгу - Kaercher. Для нього пропонують оригінальні всмоктувальні смуги з запатентованим еластичним покриттям на основі каучуку Linatex виробництва Німеччини зі спеціальними отворами та  прорізами. Компанії, що продають та обслуговують підлогомийну техніку, пропонують також китайські гумові та поліуретанові розхідники. Останні навіть дорожчі, але мають попит, бо вони олієстійкі, міцні та довговічні.

 

Ущільнювальні смуги для всмоктувальної балки з поліуретану від PolyPro

Якщо зношені та пошкоджені ущільнювальні смуги всмоктувальної балки у вашої прибиральної техніки потребують заміни, ми пропонуємо поліуретанові розхідники від українського виробника PolyPro.

 

Властивості поліуретану доповнюють ергономічність клінінгового обладнання. В порівнянні з гумою, навіть спеціальною, поліуретан має наступні переваги:

стійкість до впливу агресивного середовища - високої вологості, розчинів з високим або низьким рівнем рН, дії поверхнево-активних речовин та розчинників, забрудників жирової природи тощо;

стійкість до порізів, подряпин, стирання, розтягнення, скручування та інших механічних пошкоджень;

витривалість до перепадів температур - тривалий термін експлуатації як в приміщеннях з високими температурами, так і в неопалюваних приміщеннях взимку.

 

Таким чином, всмоктувальні смуги з поліуретану більш зносостійкі, довше служать та їх прийдеться рідше замінювати.

 

Такий універсальний матеріал, як поліуретан, підійде в якості розхідника для миття підлогових покриттів будь-яких типів - для офісів, торговельних приміщень, складів, виробництв, паркінгів та медичних установ.

 

Компанія "ПоліПро", що працює на Сумщині, виготовляє з поліуретану ущільнювальні смуги для підлогомийних машин Керхер В 150, B 60, BD 80/100, BR 45/22 тощо. В комплект входять дві смуги - для розподілу та для збирання води. Також ви можете замовити водозбірні скребки, лези для підлогомийних машин Нуматик Vario TTV 678G 300, ET 4045, HFM 1515 й розхідники для інших моделей та брендів.

 

Можливе виготовлення під замовлення смуг будь-якої довжини, розміру, з такою ж твердістю, як у аналогічних гумових аксесуарів, з такими ж отворами, ребрами та розрізами і навіть, за бажанням, такого ж кольору - синього, зеленого або червоного, як, наприклад, каучукова ущільнювальна смуга Лінатекс від Керхер.

 

Купуючи поліуретанові ущільнювальні смуги для всмоктуючих балок від українського, а не китайського виробника, ви підтримуєте вітчизняну економіку. При цьому ви заощаджуєте власні гроші, час та нервові клітини. Адже смуги з поліуретану від Полі Про дешевші, а користуватися ними можна довше. Достатньо час від часу їх чистити, для чого необхідно від'єднати балку, зняти цапфи, вийняти смуги, протерти їх та встановити все на своє місце.

 

Подзвоніть нам, щоб узгодити всі деталі вашого замовлення!