telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Поліуретанова задня підвіска для Chevrolet Evanda, Chevrolet Epica та Chery Eastar від ПоліПро.

Категорії блогу

Блог Поліуретанова задня підвіска для Chevrolet Evanda, Chevrolet Epica та Chery Eastar від ПоліПро.

Шевроле - хоч і американська марка автомобілів, але жителів України як рідна, адже підприємство «АвтоЗАЗ-Деу» - це дочірня структура Chevy. Почалося це на початку 2000-х, коли американський гігант General Motors, власник Chevrolet поглинув корейську автомобільну компанію, щоб випускати автомобілі для Європи. А корейці, у свою чергу, домовилися про співпрацю із УкрАвтоЗАЗ-Сервісом. Тому не дивно, що на наших дорогах колесять різні моделі Chevrolet: Aveo, Lacetti, Captiva, Evanda, Epica та інші, у тому числі зібрані у нас.

Плюси та мінуси Chevrolet Evanda

Однією з найпопулярніших моделей стала Шевроле Еванда. Цей відносно недорогий седан корейського походження, який претендує вважатися автомобілем бізнес-класу, почав завойовувати ринок у 2002 році. Незважаючи на невеликий об'єм двигуна (близько 2 л) та чотирициліндровий мотор, Evanda забезпечує комфортну розмірену їзду. Хоча до реакції автомобіля необхідно звикнути на різких поворотах, на плавних він веде себе добре. Звичайно, машина себе краще почуває на добрих дорогах, але підвіска згладжує і всі нерівності. В цілому, власники цих авто задоволені високим рівнем комфортності, але визнають їх не найзручнішими в управлінні та вимагають дорогого обслуговування та великої витрати пального.

За досвідом автомайстрів задня підвіска Chevrolet Evanda довговічніша, ніж передня, а стійки стабілізатора і кульові опори летять швидко, тому дилери автозапчастин радять замінити оригінали на аналоги, в яких враховані заводські недоробки. А може, розробники просто не знали про якість українських доріг.

У всякому разі, незабаром з'явилося наступне покоління Chevy - Chevrolet Epica, в якому спробували врахувати слабкі місця Еванди. І все ж таки, ця модель вже понад десять років залишається затребуваною на українському ринку уживаних автомобілів.

Переваги Chevrolet Epica

Chevrolet Epica розроблена на основі Еванда, має всі її переваги, але виглядає солідніше, а веде себе динамічніше. Епіка стала помітно потужнішою і трохи економнішою у витраті палива, але ходова у неї практично не змінилася: задня незалежна підвіска залишилася тією ж, лише у передній зник підсилювач кронштейна між нижнім важелем та лонжероном, бо конструкцію підсилили іншим способом. На відміну від Еванда, Епіка доступна і з автоматичною, і з механічною коробкою передач (для потужнішої 2,5 л версії двигуна доступний тільки "автомат"). До речі, двигун Епікі, що тихо і рівномірно працює, вже шестициліндровий.

Якщо для когось по дорогах з ямками та вибоїнами м'яка підвіска - це плюс, то інші сприймають цей факт як мінус. Деякі власники Chevrolet Epica так само скаржаться на її слабку ходову, яка вимагає частої заміни плаваючих сайлентблоків. При всій плавності ходу часто турбують скрипи та стукіт у задній підвісці. Тому у тих, хто перебуває в пошуках відповідної моделі Chevy, часто виникає дилема - вибрати дешевшу Еванду або переплатити за Епіку. Перевага є тільки для тих, хто цінує сучасний дизайн і великі швидкості.

CHERY EASTAR: бажання затесатися в цей ряд

Нас вже не дивують здатності китайців наслідувати та копіювати те, що затребуване на світовому ринку. Хоча справжніх поціновувачів Chevy не обдуриш зовнішнім блиском Chery. Все ж таки, Chery Eastar, розроблений на базі концепту Chevrolet Evanda, лише доводить його популярність. Відчути плюси Еванди та інших корейських автомобілів можна і в цій китайській версії, яка увібрала в себе найкращі ідеї та зробила їх більш доступними. Наприклад, у Істара задня підвіска є точною копією підвіски Еванда.

Звичайно, можна довго розмірковувати про якість Чері, але завдяки відносно низькій ціні на автомобілі з Піднебесної з'явився великий прошарок людей, яких влаштовують можливості та недоліки китайського автопрому. Зручний такий стан речей і тим, що для "китайців" можна вибрати або оригінальні запчастини від виробників, або європейські аналоги, і тим самим підвищити їхню надійність.

Поліуретанові сайлентблоки для Chevrolet Evanda, Chevrolet Epica та Chery Eastar від ПоліПро.

Ці родинні моделі Шевроле мають свої "хронічні хвороби". Але ви можете підлікувати її задню підвіску, замінивши сайлентблоки на поліуретанові. Цей еластомір більш міцний і зносостійкий, ніж гума, і враховує реалії наших доріг. Поліуретанова підвіска стає трохи жорсткішою, дозволяє автомобілю краще тримати дорогу і забути про заміну розхідників на довгий час.

Український виробник деталей із поліуретану «Полі Про» пропонує повний комплект для задньої підвіски Chevrolet Evanda та Chevrolet Epica. Сайлентблоки від ПоліПро є точною копією оригінальних, при цьому доступнішими за ціною, але довговічнішими в експлуатації. Ці деталі повністю підходять для Chery Eastar. На всі вироби надається письмова гарантія на 1 рік незалежно від пробігу.

 

Дізнайтесь більше про можливості поліуретану для ремонту підвіски та про співпрацю з ПоліПро, поставивши нам запитання за телефонами: 0674188704, 0993488754, 0936344338.