telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Купити надійні поліуретанові сайлентблоки ВАЗ 2107

Категорії блогу

Блог Купити надійні поліуретанові сайлентблоки ВАЗ 2107

Перевага ВАЗ 2107 або як ми ще її називаємо «сімка» полягає у своїй простоті та надійності, що робить цей автомобіль доступним та зручним в обслуговуванні. Але розхідники підвіски, такі як сайлентблоки, рідко виходжують стільки, скільки б хотілося. Поліуретанові деталі для ВАЗ 2107 легко купити в Україні, але клієнтам хочеться, щоб ціна відповідала якості.

Особливості нашої продукції

ПоліПро виробляє сайлентблоки з поліуретану для ВАЗ, які мають високу міцність. А в порівнянні з оригінальними, які виконані з гуми, прослужать довше. Також наші сайлентблоки мають:

  • більш надійне зчеплення,
  • підвищують керованість автомобіля
  • та сприяють продовженню терміну експлуатації підвіски.

На нашому сайті є широкий вибір поліуретанових втулок реактивних тяг, виготовлених з урахуванням найсуворіших стандартів якості. А в каталозі ви зможете вибрати втулки стабілізатора, вартість яких не перевищує ціни конкурентів і при цьому якість вас приємно здивує.

Втулки реактивних тяг з поліуретану позитивно впливають на стійкість автомобіля та полегшують його керування. Все тому, що поліуретан краще гасить вібрацію та удари, тим самим покращуючи загальну продуктивність амортизаторів. І як наслідок, ці деталі служать значно довше і навіть покращують загальні характеристики підвіски.

Асортимент нашого каталогу

У нашому каталозі можна швидко знайти поліуретанові сайлентблоки, втулки та інші деталі ходової частини. Більш того, ми можемо виготовити практично будь-який розхідник за вашим зразком.

Продукція ПоліПро – це довговічні сайлентблоки та інші деталі для вашого автомобіля. Нижче ви зможете побачити, які елементи підвіски найчастіше потребують заміни, а також потрібні нашим клієнтам. До них можна віднести втулки амортизаторів та стабілізатора, сайлентблоки верхніх та нижніх важелів.

Поліуретановий сайлентблок переднього верхнього важеля Ваз 2101-2107 Поліуретановий сайлентблок переднього верхнього важеля Ваз 2107

 

Поліуретанова втулка переднього амортизатора Ваз 2107 Поліуретанова втулка переднього амортизатора Ваз 2107

 

Поліуретанова втулка задньої короткої реактивної тяги Ваз 2101-2107 Поліуретанова втулка задньої короткої реактивної тяги Ваз 2107

 

Поліуретанова втулка переднього стабілізатора ВАЗ 2107 Поліуретанова втулка переднього стабілізатора ВАЗ 2107