telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Поліуретанові колеса для лижоролерів від ПоліПро: спритність за доступною ціною

Категорії блогу

Блог Поліуретанові колеса для лижоролерів від ПоліПро: спритність за доступною ціною

Напевно, професійні лижники – це були єдині люди, яким не подобалося літо, доки не з'явилися лижоролери. Але тепер і у спортсменів, і просто любителів здорового способу життя є можливість відчути себе як на лижній трасі навіть на гарячому асфальті. Втім, колеса для лижеролерів на асфальті швидко стираються.

 

Щоб знати, на що їх замінити, розберемося, які колеса підходять для лижоролерів.

 

Типи коліс для лижоролерів

Залежно від виду лижеролерів та стилю їзди вибирають або гумові, або поліуретанові колеса.

Для класичного ходу часто вибирають колеса з гуми, тому що вони сповільнюють швидкість руху на асфальті. Вважається, що гумові колеса м'якші за поліуретанові (хоча жорсткість поліуретану можна варіювати у великому діапазоні), і за рахунок цього відбувається хороше зчеплення з твердим дорожнім покриттям, яке допомагає контролювати швидкість. При цьому гумові колеса мають свої недоліки: вони легко деформуються і дуже швидко зношуються.

 

Для ковзанярського ходу зазвичай рекомендують більш зносостійкі поліуретанові колеса. Як правило, колесам з цього еластичного матеріалу надають більшої жорсткості, і вони дозволяють розвивати високу швидкість. Якщо поліуретан хорошої якості, то він також забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею дороги і надає лижоролерам добру керованість, навіть у дощову погоду.

Швидкість їзди залежить не тільки від жорсткості матеріалу колеса, а й від його діаметра. Максимальний розмір коліс для лижоролерів 100 мм. Чим більше колеса, тим вища швидкість їзди. (Роль підшипників ми не обговорюватимемо, це окрема розмова.) Але тут ще важливе вміння тримати рівновагу і управляти лижоролерами, тому спортсменам-початківцям краще вибирати менші колеса.

 

Виходить, що колеса – це витратний матеріал для лижеролерів, і їх доведеться регулярно замінювати, а це задоволення не з дешевих. До того ж, правильно встановлювати на пару лижоролерів одночасно 4 нових колеса.

Колеса для лижоролерів з поліуретану від PolyPro

Український виробник виробів із поліуретану "Полі Про" пропонує широкий вибір коліс для лижоролерів. Колеса, призначені для таких навантажень, мають міцну алюмінієву ступицю та бувають 2-х типів:

для класичної їзди,

для ковзанярського ходу.

 

Залежно від їх призначення можна вибрати розмір та жорсткість:

колеса Classic можуть бути діаметром 60 або 67 мм і жорсткістю 75, 80 або 85 А,

колеса для ковзанярського ходу - діаметром 72, 80 або 100 мм з такими ж значеннями жорсткості.

 

Але оскільки наша компанія – це прямий виробник, а не посередник, то можлива будь-яка жорсткість, виходячи з ваги бігуна та його цілей.

 

Якість українських коліс для лижеролерів не поступається популярним дорогим брендам, а ціна в кілька разів менша. Тому поліуретанові колеса від PolyPro користуються попитом серед професійних спортсменів і любителів.

 

Так, ми пропонуємо "повільні" колеса для тренувань, з якими бігунові потрібно докласти більше зусиль, щоб проїхати певну відстань. А для змагань можна взяти аналогічні "швидкі" колеса, більш слизькі та з хорошим накатом. Вони вимагають набагато менше зусиль, щоб подолати ту саму відстань.

 

Такі колеса для змагань дуже добре зарекомендували себе серед наших постійних замовників. Вони дають велику перевагу навіть тим спортсменам, які трохи поступаються швидкістю. Якщо професійний бігун не знає про ці колеса, то у вас з такими швидкими колесами є всі шанси поборотися і досягти такої ж швидкості, але з меншими зусиллями.

 

У нас також великий вибір кольору: ви можете замовити яскраві колеса всіх відтінків і навіть за бажанням колеса, що світяться (вони обійдуться трохи дорожче).

 

Якщо ви шукаєте, де купити колеса для лижеролерів, то напишіть або зателефонуйте нам, щоб обговорити вашу задачу та всі деталі замовлення.