telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Opel Vectra C. Поліуретанова задня підвіска.

Категорії блогу

Блог Opel Vectra C. Поліуретанова задня підвіска.

Opel Vectra C – автомобіль середнього розміру від німецького концерну Opel. Звичайно, при використанні фрази німецький автомобіль відразу ж у свідомості практично кожної людини виникає асоціація BMW, Audi, Mersedes, Volkswagen – тому що це надійність, потужність двигуна, розкіш, практичність, довговічність. Німецькі автомобілі задають тон усьому світовому автопрому. Але в ту ж чергу кожен українець знає про існування такої марки як Opel. Особливо відома та користується великим попитом модель Vektra. Все тому, що ставши власником Opel Vectra C – ви отримуєте седан бізнес – класу за доступною ціною.

Здавалося б, все дуже добре, надійна, популярна машина. Значить і проблем із запчастинами теж не повинно бути. Дійсно, що стосується передньої підвіски, змінні втулки, сайлентблоки є в наявності від будь-яких виробників та за будь-якою ціною.

 

Але мова йтиме про задню підвіску Opel Vectra C.

Ми навіть не могли уявити, що існує така проблема із заміною сайлентблоків у задній підвісці. Дізналися ми про неї лише після того, як поспілкувалися з нашими замовниками, почитали статті в інтернеті, форуми. Загалом нам довелося перерити купу інформації. Хлопцям доводилося підбирати змінні сайлентблоки, звідки тільки можна. Наприклад, у серповидний важіль зовнішні сайлентблоки брали від SUBARU. Але для установки потрібно було зробити ще 2 шайби, тому що вони за розміром трохи вужчі. Внутрішній сайлентблок серповидного важеля встає від Honda Accord. Після деяких пошуків та проб визначили так само, що у прямий важіль стають сайлентблоки від Insignia.

Це добре, якщо ви маєте таку інформацію або перед заміною задньої підвіски ви про все це дізналися. А якщо ні… уявіть скільки на вашу голову звалиться проблем. Добре, якщо є можливість залишити автомобіль у розібраному стані. Але, зазвичай, така можливість буває дуже рідко.

Ідея написати статтю прийшла сама собою, щоб полегшити життя всім власникам Opel Vectra C. При бажанні ви можете скористатися інформацією вище та придбати сайлентблоки від різних марок та моделей машин.

Але також ви повинні знати, що компанія «ПоліПро» вже досить давно виготовила змінні поліуретанові сайлентблоки та втулки на задню підвіску Opel Vectra С. В результаті ви отримаєте якісні поліуретанові деталі. Всі сайлентблоки та втулки будуть відповідати розмірам, що значно полегшить та прискорить встановлення. Ви відразу отримаєте повний комплект на задню підвіску, тим самим заощадите час на пошуку та підборі запчастин. До цього ще й 1 рік гарантії без урахування пробігу, який підтверджений документально гарантійним талоном з печаткою.

Ось уже 10 років "ПоліПро" має репутацію надійного постачальника на українському ринку деталей із поліуретану. Запрошуємо до взаємовигідної співпраці!