telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Вирішили купити поліуретанові сайлентблоки. Що запитати у виробника?

Категорії блогу

Блог Вирішили купити поліуретанові сайлентблоки. Що запитати у виробника?

Вирішили перейти на поліуретан, але губитеся серед пропозицій? В Україні можливе виготовлення деталей на замовлення за прийнятною ціною і є з чого вибирати. Щоб отримати якісний товар, зверніться до виробника, а не до посередника.

Але як вибрати свого постачальника? Поставте йому такі питання:

  • Який тип поліуретану він використовує для виробництва сайлентблоків?
  • Наскільки точною копією оригіналу є замовлена ​​деталь?
  • Як міцно скріплені між собою зовнішня обойма, поліуретанова вставка та металева втулка?
  • Які гарантії надає виробник і на яких умовах?
  • В які терміни буде зроблена запчастина?


Поліуретанові сайлентблоки від ПоліПро

Компанія «ПоліПро» використовує 4-х компонентний ливарний поліуретан гарячого затвердіння при виготовленні поліуретанових сайлентблоків. За 5 років роботи ми випробували матеріали різних виробників і зупинилися на цьому, тому що саме він дозволяє виробляти міцні та зносостійкі деталі, що стабільно працюють у діапазоні температур від -20°С до +40°С, хоча інтервал його робочих температур ще ширший.

Наша компанія виробляє точні копії оригінальних сайлентблоків для всіх марок автомобілів, як із зовнішньою обоймою, так і без неї. Ми не погоджуємося проводити експерименти з внесення змін до конструкції оригінальних запчастин, тому що довіряємо інженерній думці автовиробника, зберігаючи їх конструктив та характеристики, щоб Ви насолоджувалися бездоганною роботою Вашого авто.

Функціональність сайлентблоку залежить від надійності з'єднання його частин: зовнішньої обойми, поліуретанової вставки та металевої втулки. Щоб досягти монолітної конструкції, ми знежирюємо металеві частини піскоструєм і використовуємо спеціальний праймер для їх з'єднання з поліуретаном. Таке з'єднання виявляється напрочуд міцним на розрив: при надвисокому навантаженні ушкоджується сам поліуретан, але не місце його з'єднання з металевими частинами.

Завдяки всім цим моментам ми впевнені в поліуретанових сайлентблоках від «ПоліПро» та їх здатністі витримувати високі навантаження. Тому надаємо письмову гарантію терміном 1 рік без урахування пробігу*.

Наше виробництво поліуретанових сайлентблоків працює без вихідних та святкових днів, тому ми готові надіслати вам запчастини протягом 3 днів з моменту замовлення. Зателефонуйте або напишіть нам, щоб оцінити переваги співпраці з ПоліПро.

 


____________

* Гарантія не поширюється у разі порушення умов експлуатації виробів із поліуретану, наприклад, при зварюванні сайлентблоку з важелем, через що матеріал руйнується внаслідок дії високих температур.