telegram_btn
Зателефонуйте нам +38 099 348 87 54 +38 067 418 87 04 +38 068 242 62 63
Українa, м. Шостка, вул. Прорізна, 20. Магазин "Автопідвіска"
ru en ua
fb insta youtube
0 грн.
0
Блог Твердість та колір поліуретану. Чи є зв'язок?

Категорії блогу

Блог Твердість та колір поліуретану. Чи є зв'язок?

Якщо настав час замінити сайлентблоки у підвісці, і ви вирішили перейти з гуми на поліуретан, як вибрати те, що потрібно? Хтось радить вибирати запчастини певного кольору, бо він чув про них добрі відгуки. Але набагато важливіше орієнтуватись на репутацію виробника.

Також при виборі поліуретанових сайлентблоків та втулок важливо врахувати конструкційні особливості конкретного автомобіля, адже навіть машини однієї марки, але різних років випуску можуть відрізнятися.

Тому ось кілька загальних рекомендацій, які допоможуть підібрати потрібну запчастину.

  1. Вибирайте поліуретанові запчастини із правильною твердістю. Поліуретан, подібно до гуми, може мати різну жорсткість: бути м'яким і легко піддаватися деформації або твердим, як пластмаса. Це залежить від мети його застосування та способу виготовлення. Для спортивного автомобіля потрібні жорсткіші запчастини. Для легковика підійде поліуретан із твердістю по Шору 65 А, як у гуми.
  2. Не орієнтуйтесь на колір. Якість та міцність поліуретану не залежать від його кольору. Сам собою цей матеріал світлий, і виробам будь-якої твердості можна надати той колір, який побажає виробник. Тому думка, що, наприклад, жовті втулки або сайлентблоки краще, ніж сині, може призвести до розчарування від покупки. Орієнтуйтесь на репутацію виробника, якого допоможе дізнатися про фірмовий колір його продукції.
  3. Виберіть правильний розмір. Запорукою довгої та надійної експлуатації поліуретанових запчастин є підбір потрібного розміру та правильне встановлення. Замовляючи деталь, враховуйте ступінь зношування конструкції або вузла, а також тип сайлентблока – з обоймою або без. Тому не завжди слід сліпо спиратися на каталожні номери та розміри деталей, особливо якщо ви не перший власник машини. Можливо, вам знадобиться порада автомеханіка.

       

Поліуретанові запчастини від ПоліПро: фірмовий помаранчевий колір та твердість, як у гуми

В інтернет-магазині українського виробника запчастин з поліуретану "ПоліПро" вибрати потрібну деталь можна за каталогом відповідно до марки автомобіля та року випуску. Наші поліуретанові втулки та сайлентблоки корпоративного помаранчевого кольору здобули гарну репутацію та кілька років відомі на ринку автозапчастин. При цьому ми маємо можливість виготовляти запчастини різної жорсткості – від стандартної, як у гумових розхідників, до більш високої для спеціальних завдань.

Якщо ви відштовхуєтеся від параметрів оригінальної запчастини, знайти її за стандартними розмірами можна за допомогою каталожного номера виробника.

Якщо вам потрібен ексклюзив або ви не можете визначитися з підходящою запчастиною, обговоріть усі подробиці з представником нашої компанії. При цьому заздалегідь виміряйте або дізнайтеся в автомайстерні точні параметри (внутрішній або зовнішній діаметр, довжину тощо) потрібної деталі, тому що жоден виробник не знає всіх розмірів марок і модифікацій транспортних засобів. Або ви можете надати зразок.

Також ми виготовляємо кольоровий поліуретану на замовлення. За вашим бажанням це може бути ваш корпоративний колір або відтінок, що підходить до кольору автомобіля.

Зі свого боку ми вас запевняємо, що виготовимо довговічну поліуретанову запчастину, яка надійно виконуватиме свої функції не гірше за оригінал. Компанія "ПоліПро" дає 1 рік гарантії незалежно від пробігу. Свої гарантійні зобов'язання ми підтверджуємо письмово та скріплюємо мокрою печаткою підприємства.

Якщо ви вирішили міняти підвіску або відреставрувати вузли, які містять пружні елементи, приєднуйтесь до нас на Фейсбуці та на Ютубі, щоб дізнатися більше про нашу компанію та якість її продукції з поліуретану за справедливою ціною.